Estudi de direcció d'art i disseny gràfic

c.

Som Laura i Marina, directores d’art i dissenyadores gràfiques. Creatives, apassionades pels projectes que es pensen, els que es couen a foc lent. Aquells que evolucionen fins a trobar el seu camí.

Escoltem, analitzem, creem una estratègia. Transformem una idea, li afegim un valor diferencial, amb criteri, per tal de resoldre les necessitats de cada projecte.

, amb criteri, això ens permet transmetre els valors de cada projecte, resolent necessitats.

Creem identitats, donant-los vida, amb tacte.

foto Marina1

Marina

foto Laura 3

Laura

Ens agrada anar en 🚴🏻‍♀️ a l’oficina. Fer ✔️ als mails dels dilluns. El 🍷 i les braves dels divendres al migdia. El moviment conscient: 🧗🏽‍♀️ del mental al físic. Tallers manuals 🏺, la naturalesa 🌿 i el  perdre’s en ella 🏕️. El run run 🐈 🐕 de Fuju, Shiwa, Thai i Marley.

Amb moltes ganes ✨

De sortir, de dir..Hola Món! De mostrar totes aquelles coses que hem anat fent durant aquest recorregut de més de 7 anys. Perquè portem temps palpant els límits de l’inici gestacional, perquè els nostres projectes i clients creixen i creixen; sentim que és moment de dimensionar-se proporcionalment.

Quin rebombori! Ens commou el pensar que estem elevant-nos cap a una cosa més gran una cosa gran, som així, no podem evitar voler oferir sempre més.

Ja hem dit que a vegades volem alt, però mai sense perdre la raó; el nostre objectiu és donar un resultat creatiu sense deixar de costat la funcionalitat (is a must!)

A vegades ens toca fer de psicòlogues, i els nostres clients ho agraeixen. Els ajudem a resoldre conflictes interns proporcionant aquesta pau que sents quan saps que així ha de ser.

Ens assegurem de començar bé el projecte. No és xafarderia… és que volem saber fins i tot més que tu de la teva idea, per a poder extreure la seva màxima essència.

Ja t’ho hem dit, com més sapiguem, més a prop estem de treure suc del teu projecte (sense sucres afegits, tot natural).

No et deixarem anar de la mà, seràs tu qui digui fins aquí hem arribat. Ens agrada acompanyar als nostres clients i projectes i veure’ls créixer juntxs.

Treballem amb tacte i sempre amb tu.